Over de kerkdienst

Elke zondag houden we twee kerkdiensten waarbij iedereen van harte welkom is. Bij binnenkomst staat er altijd iemand klaar als aanspreekpunt en om je eventueel wegwijs te maken of om vragen te beantwoorden. De eerste dienst vindt ’s morgens vroeg plaats om 9:30 uur, de tweede dienst begint aan het einde van de middag om 16:30 uur. Afwijkende tijden of bijzondere diensten worden altijd apart genoemd. Direct na de ochtenddienst drinken we samen koffie in een aangrenzende zaal, waar alle gemeenteleden en gasten van harte welkom zijn.

Kinderopvang
Voor de kleine kinderen is er tijdens de ochtenddienst een crèche met ervaren en lieve begeleiders. De basisschoolkinderen kunnen meedoen aan de kinderbijbelclub waar ze in begrijpelijke taal over het geloof leren. De kinderbijbelclub wordt om de week gegeven en vindt plaats tijdens de ochtenddienst.

Meeluisteren
Vanuit huis meeluisteren en -kijken kan natuurlijk ook. Dit kan gemakkelijk via deze website, waar we proberen om alle diensten te bewaren. Zo kun je een kerkdienst eenvoudig nog eens terugkijken of live meeluisteren tijdens de dienst.

Mocht je vragen hebben dan kun je ons mailen op info@gkvputten.nl.