Algemeen

Over ons jeugdwerk

Doel en missie
In de Gkv Putten vinden we het belangrijk dat kinderen en jongeren een veilige en zichtbare plek hebben. Daarom zijn er op zondag en door de week allerlei activiteiten om contact met elkaar te hebben, gesprekken te voeren en leuke dingen met elkaar te beleven.
Daarbij sluiten we zoveel mogelijk aan bij de ontwikkeling en behoeften van kinderen en jongeren.

‘Ik ben heel blij met de ontwikkelingen en mogelijkheden die we in onze kerk hebben. Daarom wil ik graag bij de Gkv in Putten blijven. – Steven Veerman (17 jaar en koster)

Op zondagen
1x per zondag is er tijdens de dienst een speciaal moment waarin de preek op een praktische en persoonlijke manier wordt toegepast. We noemen dit moment Connect.

Baby’s en peuters zijn welkom in de créche en kinderen van 4-12 jaar kunnen 1x per 2 weken naar de kinderbijbelclub.

2 x per jaar is er een jeugddienst en ook voor kinderen wordt een kinderdienst georganiseerd in januari.

In onze gemeente doen jongeren ook actief mee bij het beamen of kinderwerk.

Door de week
Bekijk de rest van de site en je leest meer over de (Bijbelstudie) activiteiten die er voor kinderen en jongeren in de week zijn.

Persoonlijk contact – Pastoraat
Jongeren kunnen altijd terugvallen op een betrokken gemeentelid (mentor). Elke jongere wordt aan een volwassen gemeentelid gekoppeld zodat er altijd een plek is om door te praten over je (persoonlijk) leven en geloof.

Jeugdwerker – Contact
De Gkv in Putten heeft een jeugdwerker in dienst: José Korsaan
José heeft allereerst als taak om jeugdleiders en mentoren toe te rusten voor het jeugdwerk, te luisteren naar jongeren en projecten voor jong en oud te coördineren.

Voor contact over het jeugdwerk kun je contact opnemen met José Korsaan
E: josekorsaan@hotmail.com
M: 06 10617706