4 – 12 jaar

Basisschoolkinderen
Kinderbijbelclub
Om de week is er kinderbijbelclub tijdens de ochtenddienst van 9:30 uur. De kinderen gaan eerst mee naar de kerk en na het eerste gebed mogen ze naar de kinderbijbelclub. De kinderen praten op hun eigen niveau over hun geloof en ze leren nieuwe bijbelverhalen kennen. Natuurlijk wordt er iets leuks gemaakt of een spelletje gedaan. Tijdens de collecte komen de kinderen weer terug in de kerkzaal.

Groep 7 en 8
Omdat de kinderen in onze gemeente naar verschillende basisscholen gaan, zijn we voor de kinderen van groep 7 en 8 een kindergroep gestart. Zij komen 1x per 14 dagen bij elkaar om elkaar beter te leren kennen en meer over de Bijbel en het geloof te ontdekken. Hiervoor gebruiken we de methode ‘He Lives!’
Momenteel doen de kinderen van 10-12 jaar mee met Geloofscavé.

Kindermomenten
Zo nu en dan zijn er tijdens de kerkdiensten speciale kindermomenten. De preek wordt dan op een eenvoudige manier aan de kinderen uitgelegd.

School – Kerk – Gezinsdienst
Elke derde zondag in januari wordt in samenwerking met de christelijke basisscholen in Putten en de gezamenlijke kerken in Putten een School – Kerk – Gezinsdienst georganiseerd. Aan de hand van een thema wordt een week op de scholen gewerkt, met als afsluiting een kerkdienst speciaal voor kinderen.

In de vakanties
Voor de kinderen in de basisschoolleeftijd wordt in elke vakantie een leuke activiteit georganiseerd.