Agenda

Herdenkingsbijeenkomst vrijdag 4 mei

Dodenherdenking

Op 5 mei vieren we onze vrijheid. Op 4 mei herdenken we de slachtoffers van oorlogen en iedereen die zich – ten koste van zijn of haar leven – voor onze vrijheid heeft ingezet. We doen dat met twee minuten stilte, bij het monument op de begraafplaats aan de Engweg.

Bijeenkomst
Voorafgaand is er in het gebouw van de Gereformeerde Kerk aan de Achterstraat een herdenkingsbijeenkomst. De bijeenkomst wordt georganiseerd door samenwerkende kerken, in overleg met de gemeente Putten. De bijeenkomst begint om 19:00 uur. Ds. R. van de Kamp leidt dit jaar de bijeenkomst.
Na afloop, om ongeveer 19:40 uur, kunt u vanaf de kerk in een stoet meelopen naar het monument op de algemene begraafplaats. Bij het monument zal om 20:00 uur twee minuten stilte in acht genomen worden en worden kransen gelegd.

Ook vanuit onze gemeente zijn we bij de herdenking betrokken. We waarderen het als u bij de bijeenkomst en de herdenking aanwezig bent.

Presentatie van het boek ‘Domineesfabriek’

Komende 25 mei wordt het boek Domineesfabriek van George Harinck gepresenteerd in Kampen. In de bijlage vindt u de uitnodiging met verdere details over locatie en tijd en hoe u zich kunt aanmelden. In deze uitnodiging vindt u ook een kortingsbon voor het boek zelf. Graag tot ziens! zie verder: Uitnodiging boekpresentatie Domineesfabriek

Met vriendelijke groet, Merijn Wijma, Archivaris ADC

Heb jij zin in een onwijs tof en grootschalig volleybaltoernooi?

Geef je dan snel op! (Vol =vol!)

Het toernooi zal plaatsvinden op 2 juni 2018 van 10:00- 19:00 uur in de Sypel in Harderwijk.

Nodig vrienden, familie, buren, kennissen etc etc uit en kom met je team lekker een potje volleyballen. Je steunt daarmee ook de verbouwing van onze kerk, alle opbrengsten gaan daar naartoe. En daarbij is het natuurlijk leuk om allerlei bekende en onbekende mensen op en rond de velden te ontmoeten!

Lees verder Heb jij zin in een onwijs tof en grootschalig volleybaltoernooi?